NEW! Clinics and Camps 2016

WINDSURFING 2016

Årets säsong startar 20 Juni!


Straight Outta Fiskeback™ och Erik Håkman erbjuder kurser för alla åldrar, nybörjare som avancerad, där du på ett enkelt och säkert sätt kan lära dig allt från att surfa för första gången till att flyga fram över vattnet.

Inga stora grupper, kurserna är personliga för 1-3 deltagare för att du/ni ska lära er så mycket som möjligt på kort tid.

SURFKURSER

Startkurs

För dig som är helt ny eller har provat lite tidigare, och vill lära dig grunderna med rätt teknik på ett lätt och säkert sätt från början.

·        2 timmar.
·        1-2 personer.
·        Full utrustning och våtdräkt/skor ingår.
·        GRUPP 500:-/person | PRIVAT 800:-

Kursen innehåller all grundläggande teknik: Från att för första gången dra upp seglet till att vända och surfa fram och tillbaka.

Fortsättningskurs

För dig som har gått startkursen och kan grunderna (vända med slag och kryssa upp i vinden) och vill lära dig mer.

·        2 timmar.
·        1-2 personer.
·        Full utrustning och våtdräkt/skor ingår.
·        GRUPP 500:-/person | PRIVAT 800:-

Vi bygger vidare på grunderna och går igenom mer teknik och trick som gör det ännu lättare och roligare att segla i olika vindar: Säkrare kryss upp mot vinden, strandstart, lättvindsfreestyle och enkel planingsteknik.

Avancerad kurs

För dig som redan surfar och vill lära mer om något speciellt, t.ex. riggning av seglet, surfa med fotstroppar och hängsele, vattenstart, jipp, planing, hopp eller freestyle (loop, vulcan, spock, flaka osv.).

·        2 timmar.
·        1 person.
·        Egen utrustning krävs.
·        800:-/person.

Kursen utformas efter ett visst moment. Vi går igenom olika övningar utvecklade för att du snabbt och lätt ska kunna lära dig en viss manöver.

VECKOTRÄNINGSGRUPPER

Straight Outta Fiskeback™ JUNIOR Freestyle

Träningsgrupp för alla barn och ungdomar (6-24 år) som kan surfa och vill lära sig mer. Träffa nya surfkompisar och träna freestyle tillsammans i alla vindar, du får lära dig allt från helikopterslag till loopar!

·        Varje torsdag 17.00 i Fiskebäck (Juni-November med sommaruppehåll i Juli).
·        Egen utrustning krävs.
·        1000:-/säsong.

Junior Freestyle i Fiskebäck startades för 3 år sedan av Erik Håkman S-1988, och består nu av en stor grupp juniorer som tränar tillsammans varje vecka under säsongen och åker på surfresor tillsammans runt om i landet.

Straight Outta Fiskeback™ SENIOR (20+) Freestyle

Det har varit stor efterfrågan på en träningsgrupp för vuxna, och i år gör Straight Outta Fiskeback™ Sverigepremiär med freestyleträning för seniorer (20+ år) som kan surfa och vill lära sig mer. Träffa nya surfkompisar och träna freestyle tillsammans i alla vindar, du får lära dig allt från helikopterslag till loopar och avancerad freestyle!

·        Varje fredag 17.00 i Fiskebäck (Juni-November med sommaruppehåll i Juli).
·        Egen utrustning krävs.
·        2500:-/säsong.

CAMPS & CLINICS

Under sommaren kommer Straight Outta Fiskeback™ touren i ledning av Erik Håkman S-1988 till din strand.

Surfcamps för alla windsurfare runt om i Sverige. 3 dagar med Freestyle Windsurfing för alla nivåer – filmning, grillning, strandhäng, och freestyletävling för alla – vare sig målet är Spockar eller Helikopterslag.

·       15-17/7 - Torhamn (Blekinge) | JUNIOR |
·       Augusti – Fiskebäck (Göteborg) | VUXEN |
·       Augusti – Fiskebäck (Göteborg) | JUNIOR |

Ta med bräda och segel så fixar vi resten – övernattning, mat och freestyle. Kolla filmer och bilder från tidigare års Junior och Senior Freestyle Camp på länkarna nedan!

INFO & ANMÄLANNo comments: